TMMi audit

 

Jogosultak vagyunk  hivatalos felméréseket (auditokat) végezni a TMMi modellnek való megfelelésről.

 

A világon elsőként, a TMMi felméréseket SCAMPI módszertan szerint végezzük. Ezzel megteremtjük annak lehetőségét, hogy egy cég CMMI-nek és TMMi-nek való megfelelőségét vizsgáló auditok idő- és költséghatékonyan, a tesztelési folyamatok bizonyítékait  mindkét audit során felhasználva kerüljenek elvégzésre. 

 

A TMMi modellnek való megfelelés első lépéseként egy cégnek szükséges tudnia, hogy az aktuálisan alkalmazott tesztelési folyamatai milyen mértékben felelnek meg a TMMi modell követelményeinek. Ezt egy rövid bevezető felmérés során a cég munkatársaival közösen tudjuk megállapítani, QuickScan módszerrel.

 

A bevezető felmérést követően, annak eredményei és a cég igényei alapján segítünk megtervezni a tesztelési folyamatok fejlesztésére indítandó projektet, reális TMMi érettségi szint elérését tűzve ki célul.

 

Miután a cég elvégezte a bevezető felmérés alapján meghatározott, tesztelési folyamatokra vonatkozó fejlesztéseket, hivatalosan is auditálni tudjuk a tesztelési folyamatok érettségét.

Egyik munkatársunk a TMMi Foundation által akkreditált vezető auditor (lásd: https://www.tmmi.org/leadassessors/ ). Jogostítványának száma: BLLK-610698.

 

A hivatalos auditokat a CMMI modell auditálására kidolgozott SCAMPI módszertannal végezzük.

 

 

oktatás
auditálás
tanácsadás

PARTNEREINKELÉRHETŐSÉGEK

H-1083 Budapest,
Práter u. 63
Tel: +36 1 313 1359
Mobil: +36 30 251 0447
E-mail: info@sqi.hu


Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk