Automotive SPICE tanfolyam

Időtartama:

1 nap

Következő kezdési időpont: 2019. július 11.

A tanfolyam ára:

139 000 Ft/fő (+ÁFA)

Vizsga:

Nincs vizsga. A tanfolyam sikeres teljesítésének feltétele az aktív részvétel, valamint az egyéni és csoportos feladatok megoldása.

Leírás:

A tanfolyam elvégzése után a résztvevők tájékozódni tudnak az Automotive SPICE dimenziói között, értik az Automotive SPICE-audit elemeit, menetét.

Cél:

Az 1 napos tanfolyam célja a hallgatók megismertetése az - autóipari beszállítók körében, szoftver- és rendszerfejlesztési tevékenységekre alkalmazott - Automotive SPICE modell elveivel, alapelemeivel, a modell felépítésével és auditálásának módjával.

Kiknek ajánljuk:

Gyakorló minőségügyi vezetőknek és szoftverfolyamat-fejlesztőknek, valamint azoknak, akik a szoftverfejlesztés folyamatában részt vesznek.

Előfeltétel:

Szoftverfejlesztői és / vagy szoftverminőségügyi alapismeretek.

Tematika:

A tanfolyamon az Automotive SPICE modell elemeinek ismertetésén túl szó lesz a modell alapjául szolgáló SPICE / ISO 15504 modellről, a modell dimenzióiról, a szoftverfejlesztés életciklusát leíró ISO 12207 szabványról, valamint az Automotive SPICE, SPICE , ISO 12207 és CMMI kapcsolatáról. Az Automotive SPICE-szal kapcsolatban kitérünk a német autógyártók (Audi, BMW,  DaimlerChrysler és VW) kezdeményezésével létrejött, HIS (Hersteller Initiative Software) által megfogalmazott minimumkövetelményekre is. Az alapismeretek előadás keretében kerülnek bemutatásra. Rövid gyakorlati példa illusztrálja az előadáson elhangzottakat.

Egyéb adatok:

Csoportos jelentkezés esetén kedvezményt adunk.

Kapcsolatok:

info@sqi.huwww.sqi.hu

 

oktatás
auditálás
tanácsadás

PARTNEREINKELÉRHETŐSÉGEK

H-1083 Budapest,
Práter u. 63
Tel: +36 1 313 1359
Mobil: +36 30 251 0447
E-mail: info@sqi.hu


Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk