Tanácsadás

 

A belső érettség-felmérés eredményei vagy a cégek bizonyos modell iránti konkrét igényének alapján tanácsadást biztosítunk a szoftverfolyamat-fejlesztésben.A fejlesztés tervezésekor mindig a konkrét helyzetből indulunk ki, maximálisan felhasználva az esetleg már alkalmazott megközelítéseket, jó gyakorlatokat. Ez adott esetben például azt jelentheti, hogy egy, már működő ISO 9001:XXXX szabványnak megfelelő rendszert fokozatosan egészítünk ki egyéb modellek, például a CMMI modell követelményeivel; biztosítva ezáltal, hogy a már bevezetett megközelítésnek / szabványnak való megfelelés megmaradjon.A szoftverfolyamat-fejlesztés során ügyfeleinknek a számukra legmegfelelőbb modell alkalmazását javasoljuk.Sok éves tapasztalatunk alapján gyakorlati segítséget tudunk biztosítani, akár projektirányítási rendszer kialakításának konkrét lépéseiről, akár folyamatok modellezéséről, modellező eszközök alkalmazásáról, akár a cég konkrét folyamatmodelljeinek elkészítéséről legyen szó.

 

Új technikák, módszerek bevezetését, alkalmazását is támogatjuk. Saját gyakorlottságunkra alapozva nyújtunk segítséget például mérések tervezéséhez GQM (Goal-Question-Metric) paradigmával, funkciópont-számolás (Cosmic) bevezetéséhez, üzleti- és minőségi célok összekapcsolásához.

 

oktatás
auditálás
tanácsadás

PARTNEREINKELÉRHETŐSÉGEK

H-1083 Budapest,
Práter u. 63
Tel: +36 1 313 1359
Mobil: +36 30 251 0447
E-mail: info@sqi.hu


Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk