Auditálás

 

A szoftverfolyamat-fejlesztésben kiválasztott megközelítésnek megfelelő bevezető felméréseket /  belső auditokat  végzünk: így felkészítve a cégeket a formális auditokra.

 

Munkatársaink  ISO 9001:2015, CMMI, TMMi vagy SPICE modellek alapján végeznek belső auditokat.

Informális belső érettség-felméréseken átvilágítjuk a cégek szoftverfejlesztési folyamatait. Az átvilágítás általános elveken alapszik, átfogó képet nyújt a cég folyamatairól. Előnye, hogy nem egyetlen modell vagy szabvány követelményeinek való megfelelést vizsgálja, hanem annak megértésében támogatja a cégeket, hogy mely világszinten ismert és elismert modell bevezetése felé érdemes és reális elindulniuk.

 

A felmérési jelentésben mindig kitérünk arra, hogy szerintünk melyik modell, megközelítés lehet a leghasznosabb az adott cég számára, és az adott kiindulási helyzet és nemzetközi tapasztalatok függvényében hozzávetőlegesen mennyi időbe, energiába, pénzbe kerülhet egy bizonyos modell (például a CMMI vagy SPICE) bevezetése, illetve egy adott képességi / érettségi szint elérése.

 

Hivatalos auditokat végzünk a CMMI és a TMMi modelleknek való megfelelés igazolására, SCAMPI módszerrel.

 

 

 

 

oktatás
auditálás
tanácsadás

PARTNEREINKELÉRHETŐSÉGEK

H-1083 Budapest,
Práter u. 63
Tel: +36 1 313 1359
Mobil: +36 30 251 0447
E-mail: info@sqi.hu


Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk