SPICE / ISO 15504 tanfolyam

Időtartama:

1 nap

A tanfolyam ára:

99 000 Ft/fő (+ÁFA)

Vizsga:

Nincs vizsga. A tanfolyam sikeres teljesítésének feltétele az aktív részvétel, valamint az egyéni és csoportos feladatok megoldása.

Leírás:

A tanfolyam elvégzése után a résztvevők tájékozódni tudnak a SPICE dimenziói között, értik a SPICE-audit elemeit, menetét.

Cél:

Az 1 napos tanfolyam célja a hallgatók megismertetése a szoftverfolyamat-fejlesztés SPICE modellen alapuló megközelítésének elveivel, a SPICE modell alapelemeivel, a modell felépítésével és auditálásának módjával.

Kiknek ajánljuk:

Gyakorló minőségügyi vezetőknek és szoftverfolyamat-fejlesztőknek, valamint azoknak, akik a szoftverfejlesztés folyamatában részt vesznek.

Előfeltétel:

Szoftverfejlesztői és / vagy szoftverminőségügyi alapismeretek.

Tematika:

A tanfolyamon a SPICE / ISO 15504 emeleinek ismertetésén túl szó lesz a SPICE modell dimenzióiról, a szoftverfejlesztés életciklusát leíró ISO 12207 szabványról, valamint a SPICE és CMMI kapcsolatáról. Az alapismeretek előadás keretében kerülnek bemutatásra. Rövid gyakorlati példa illusztrálja az előadáson elhangzottakat.

Egyéb adatok:

Csoportos jelentkezés esetén kedvezményt adunk.

Kapcsolatok:

info@sqi.huwww.sqi.hu

oktatás
auditálás
tanácsadás

PARTNEREINKELÉRHETŐSÉGEK

H-1083 Budapest,
Práter u. 63
Tel: +36 1 313 1359
Mobil: +36 30 251 0447
E-mail: info@sqi.hu


Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk