CMMI-SVC

Időtartama:

2 nap

A tanfolyam ára:

194 000 Ft/fő (+ÁFA)

Vizsga:

Nincs vizsga. A tanfolyam sikeres teljesítésének feltétele az aktív részvétel, valamint az egyéni és csoportos feladatok megoldása.

Leírás:

A tanfolyam végén a résztvevők tájékozódni tudnak a modellben, lényeges elemeit ismerik, és értelmezni tudják őket saját munkájukra.

Cél:

A 2 napos tanfolyam célja a CMMI for Services modell kialakulásának, szerkezetének, auditálásának ismertetése. Részletesen bemutatásra kerül a CMMI modell 1.3-as, valamint a 2018. március 28-án kiadott 2-es verziója. Ez a tanfolyam a modell alkalmazásával kapcsolatos összes lényeges információt átadja (magyar nyelven); ezáltal lehetővé teszi, hogy a szoftvercégek eldöntsék, a modell melyik megközelítésével érdemes szoftverfolyamat-fejlesztést végezniük, hogy minél előbb elérjenek egy CMMI-nek megfelelő, nemzetközileg is elismert érettségi / képességi szintet.

Kiknek ajánljuk:

Gyakorló minőségügyi vezetőknek és szoftverfolyamat-fejlesztőknek, valamint azoknak, akik a szoftverfejlesztés folyamatában részt vesznek.

Előfeltétel:

Szoftverfejlesztői és / vagy szoftver-minőségügyi alapismeretek. Alapozásként, ajánljuk “A szoftverminőség komplex kérdésköre” c., 1 napos tanfolyam elvégzését.

Tematika:

Bemutatjuk a CMMI for Services v1.3 modell folyamatcsoportjait, a lépcsős és folytonos megközelítés sajátosságait, a lépcsős és folytonos megközelítés érettségi / képességi szintjeinek szerkezetét, elemeit, kapcsolatát. Kitérünk a CMM, SPICE és CMMI, valamint az ISO 9001:2008 és CMMI kapcsolatára. Saját tapasztalat alapján ismertetjük a kétféle megközelítés közötti választás logikáját is.

A tanfolyami anyagot az SQI CMMI-ben szakképzett munkatársai dolgozták ki.

Egyéb adatok:

Csoportos jelentkezés esetén kedvezményt adunk.

Kapcsolatok:

info@sqi.hu, www.sqi.hu

 

További időpontok egyeztetésére, ügyfélhez kihelyezett tanfolyam megrendelésére kérjük, keresse munkatársunkat.

(balla.katalin@sqi.hu).

oktatás
auditálás
tanácsadás

PARTNEREINKELÉRHETŐSÉGEK

H-1083 Budapest,
Práter u. 63
Tel: +36 1 313 1359
Mobil: +36 30 251 0447
E-mail: info@sqi.hu


Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk