Projektirányítási tanfolyam

 

A háromnapos / ötnapos tanfolyamon a hallgatók megismerkednek a projektirányítás alapvető elemeivel. Elméleti alapokon kívül esettanulmányokkal illusztráljuk a projekttervezés és -követés gyakorlati lépéseit.

 

A tanfolyamon részletesen ismertetjük a tervezés lépéseit (WBS, OBS, erőforrás terv, költségterv), a tervek elkészítésének módszereit és technikáit. Végzünk időelemzést, kritikus út számolást, erőforrás kiegyenlítést. Szó lesz a becslésekről, a kockázatkezelésről. Kiemelt figyelmet szentelünk az emberi tényezőnek: a lehetséges szervezeti formák bemutatásán túl, a team-szerepek, vezetési stílusok, motivációs elméletek is bemutatásra kerülnek.

 

A projekt követésének tárgykörében a megvalósult érték számítást gyakorlatban is megmutatjuk, és részletesen elemezzük a projektvezető feladatát a követés során.

 

A tanfolyam második felében az elméleti ismereteket az MSProject eszköz alkalmazásával mélyítjük el.

 

A tanfolyamon a szoftverfejlesztési projektek irányítási sajátosságaira is kitérünk.

 

A tanfolyamot az IQSOFT-John Bryce oktatóközponttal közösen szervezzük. A tanfolyam részletei a www.iqjb.hu lapon megtekinthetők.

oktatás
auditálás
tanácsadás

PARTNEREINKELÉRHETŐSÉGEK

H-1083 Budapest,
Práter u. 63
Tel: +36 1 313 1359
Mobil: +36 30 251 0447
E-mail: info@sqi.hu


Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk